International Fodbold

– Det er allerede mere intenst under Pochettino

USA fik i september ny landstræner, og det kan mærkes til træning.

Mauricio Pochettino på et pressemøde.
Foto: Lucas Boland/Reuters/Ritzau Scanpix

USA fik tilbage i september løftet sløret for, at man havde landet en kæmpe trænerkapacitet.

Således blev Mauricio Pochettino udnævnt til ny landstræner.

Og det er et navn med et CV, som de færreste kan hamle op med – og set med USA-briller på er det et gigantisk trænernavn.

Ankomsten af den tidligere Tottenham-, PSG- og Chelsea-træner har da også allerede gjort indtryk på spillerne i den amerikanske landsholdstrup.

Det fortæller forsvarsspilleren Antonee Robinson til ESPN:

– Lige med det samme føltes det en smule mere intenst.

– Normalt laver man ikke særlig meget, når man møder ind om mandagen. Hvis man spillede i weekenden, så bruger man bare noget tid på motionscyklen.

– I går (mandag, red.) var vi ret meget direkte i gang med træning, og det var en hård session. Så det blev ret hurtigt klart, at vi var kommet for at skulle arbejde. Så det var helt sikkert intenst.

– Han ved, at vi har kort tid til ligesom at forstå de principper, som han vil have os til at spille efter – også med taktik og den slags, selvom vi ikke helt er nået dertil endnu.

– Så det er små skridt, men det føles helt sikkert som en lejr, hvor vi nok skal få tid til at nyde det, men vi kommer til at arbejde hårdt og virkelig stræbe efter succes, siger han.

Den nuværende landsholdssamling er den første for USA’s landshold under ledelse af Mauricio Pochettino.

Den garvede argentiner får sin debut som landstræner for USA den 12. oktober hjemme mod Panama, inden man møder Mexico tre dage senere på udebane.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P