3F Superligaen

Robert Skov følger stadig med i SIF: Svært ikke at gøre det

Det er efterhånden længe siden, at Robert Skov løb rundt på fodboldbanerne i Silkeborg. Alligevel kalder han det for en selvfølge, da han bliver spurgt om, hvorvidt han stadig følger med i sin tidligere klubs gøren og laden.

Robert Skov poserer i den røde Union Berlin-trøje
Foto: Union Berlin

Robert Skov var som ung et af de talenter, som var svære at overse i Silkeborg IF.

Alligevel havde de færreste nok forudset, at fremtiden for ham bød på et skifte til F.C. København, en målrekord i 3F Superligaen, kampe for A-landsholdet og en karriere i Bundesligaen.

Ikke desto mindre var det lige præcis det, der skete for den i dag 28-årige Robert Skov.

Han forlod Silkeborg tilbage i begyndelsen af 2018 og har de seneste fem år gjort karriere i den bedste tyske fodboldrække.

Det til trods, så kalder Robert Skov det for en selvfølge, at han fortsat følger med i Silkeborg IF’s færden.

– Ja, selvfølgelig. Det er jo svært ikke at gøre det, fordi jeg kommer derfra og min familie bor der og tager til kampene.

– Jeg er bare glad for at se, at det går dem rigtig godt. De har en virkelig dygtig træner og får sat et hold sammen hvert år, som er på et rigtigt højt niveau. Man må bare tage hatten af for det arbejde, der bliver leveret, siger han til Campo og en række øvrige medier over en telefonforbindelse fra den tyske hovedstad.

Der hersker altså ingen tvivl om, at Robert Skovs tilknytning til Silkeborg fortsat er intakt.

Derfor gjorde det ham da også ekstra glad, da SIF i sidste sæson vandt Oddset Pokalen og kunne tage trofæet med hjem til Søhøjlandet.

– Det er jo lang tid siden, der er kommet noget sølvtøj hjem til Silkeborg-egnen, så jeg tror godt, at jeg på alle fra Silkeborgs vegne kan sige, at det var en rigtig dejlig dag.

Robert Skov nåede 106 kampe for Silkeborg, inden han blev solgt til FCK. Siden gik turen til Hoffenheim i 2019 og for to uger siden skiftede han til Union Berlin på en fri transfer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P