Premier League

Frank er sikker trods monsterbud: Toney bliver

Thomas Frank tror højt og helligt på, at Ivan Toney stadig er Brentford-spiller, når sommerens transfervindue er lukket.

Foto: Cat Goryn/Reuters/Ritzau Scanpix

Tidligere onsdag kunne Footmercato fortælle, at Al-Ahli har sendt et monsterbud i retning af Ivan Toney.

Det franske medie mener at vide, at den saudiarabiske klub har tilbudt Toney en treårig kontrakt med en årlig løn på knap 135 millioner kroner.

Men det vil Thomas Frank ikke høre tale om. Den danske Brentford-manager fortæller nemlig til Sky Sports, at han er sikker på, at Toney bliver i London-forstaden.

– Der har været meget snak om Ivan (Toney, red.) de sidste mange år og især de sidste seks måneder, om han vil forlade os denne sommer.

– Indtil videre er han stadig en Brentford-spiller. Jeg tror, vi kommer tættere og tættere på, at han faktisk er en Brentford-spiller, så jeg bliver mere og mere begejstret, fordi han er en top-spiller.

– Jeg elsker at arbejde med Ivan. Vi har et fantastisk forhold. Jeg tror, at han stadig vil være Brentford-spiller efter den 1. september, lyder det fra Thomas Frank.

Brentford-handel i vasken: Cajuste tæt på PL-oprykker

Frank hentede Ivan Toney til Brentford fra Peterborough i sommeren 2020 for knap 42 millioner kroner.

Siden da har han scoret 72 mål i 141 optrædener for Thomas Franks mandskab. Transfermarkt.com vurderer den 28-årige engelske angriber til at koste over 370 millioner kroner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P