EM Ambassaden

Høegh inspireret: Vil spille så længe krop og hoved fungerer

Nok er Daniel Høegh 33 år, men han føler sig langtfra færdig med fodbolden. Og når han ser på Cristiano Ronaldo og Pepe, så bliver den fynske forsvarer da også inspireres, fortæller Høegh i dagens udgave af EM Ambassaden.

Portugal er ude af dette års EM, og dermed er også Pepe og Ronaldo færdige ved slutrunden.

De to aldrende stjerner er henholdsvis 41 og 39 år gamle, og her plejer spillere forlængst at have ligget støvlerne på hylden.

Men særligt Pepe sprang i øjnene for sin kamp mod Frankrig, og Daniel Høegh er da også inspireret af forsvarskollegaen, fortæller han i dagens udgave af EM Ambassaden.

– Hvad man hører, så er Ronaldo og Pepe jo to topprofessionelle spillere, som lever fodbold 24-syv. At det på den måde belønner sig i, at man så kan spille til man er omkring 40, det synes jeg godt, man kan hente noget inspiration i, hvis det er drømmen.

Er det drømmen for dig?

– Det er da drømmen at spille så længe, at kroppen og hovedet og det hele fungerer. Lige nu har jeg det godt, men som 41-årig ved jeg ikke, hvor godt, jeg har det, griner Høegh, og fortsætter:

– Men når jeg ser Pepe løbe rundt derinde, han ligner jo ikke en mand på 41. Han ser mobil, hurtig og stærk ud. Det synes jeg, er fedt og inspirerende, lyder det fra Høegh.

Hør også Høeghs analyse af kampen onsdag aften mellem Holland og England. Det er alt sammen i EM Ambassaden, som du finder hos din podcastudbyder.

Dagens kamp:
21:00 Holland – England (TV2)

Lyt til dagens episode her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P