EM Ambassaden

– Tager man Jordan Pickford ud i marken, får man Rüdiger

Antonio Rüdiger er højst sandsynlig med for Tyskland fredag aften mod Spanien ved EM, og spørger man Daniel Høegh, så er der noget over den tyske stopper, som minder ham om Jordan Pickford.

Foto: Ozan Kose/AFP/Ritzau Scanpix & Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix

Umiddelbart har den tyske forsvarsspiller Antonio Rüdiger ikke meget tilfælles med den engelske målmand Jordan Pickford.

Men i dagens episode af vores podcast EM Ambassaden, der bliver Daniel Høegh bedt om at beskrive sin forsvarskollega Rüdiger.

Og her er Høegh hurtig til at lave en sammenligning mellem de to uortodokse, flamboyante fodboldpersonager.

– Jamen, Rüdiger er jo en sjov størrelse. Jeg har altid haft et billede af, at hvis man tog Jordan Pickford ud i marken, og lod ham spille, så får du Antonio Rüdiger, udtaler Daniel Høegh i dagens udgave af EM Ambassaden.

Randers-forsvareren fortæller, at han i begyndelsen af Rüdigers tid i Chelsea ikke var så imponeret af tyskeren, men i dag er Høegh blevet overbevidst af Real Madrid-stopperen.

Foto: Campo.dk

– Han er en rigtig god boldspiller, og kombineret med det, har en også en fysisk pakke, som er enorm. Han er enormt eksplosiv, stærk og hård i duellerne.

– Jeg tror, det er en af de spillere, som angribere kigger på, og siger: Ham vil jeg helst ikke møde, lyder det fra Høegh.

Hør Daniel Høeghs sætte mange flere ord på dagens kampe ved EM i dagens episode af EM Ambassaden.

Dagens kampe:
18:00 Spanien – Tyskland (TV2)
21:00 Frankrig – Portugal (DR1)

Hør dagens udgave af EM Ambassaden på din foretrukne podcastplatform – eller lyt med her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P