EM 2024

Tyrkiets fodboldforbund: Bilds historie er ikke sand

Det tyrkiske fodboldforbund går sent torsdag aften i rette med tyske Bild, som tidligere på dagen skrev, at UEFA havde idømt tyrkiske Merih Demiral to spilledags karantæne.

Tyrkiets midtstopper Merih Demiral.
Foto: Ronny Hartmann/AFP/Ritzau Scanpix

To spilledags karantæne.

Det var, hvad den tyrkiske Merih Demiral kunne se frem til for sin jubelscene i kølvandet på sin anden scoring mod Østrig tirsdag aften.

Torsdag aften skrev ifølge den store tyske avis Bild, at UEFA havde pålagt Demiral karantænen, men den historie skydes sent torsdag ned af det tyrkiske fodboldforbund, TFF.

– Nyheden offentliggjort af Bild, om at Merih Demiral er blevet suspenderet i to kampe af UEFA, er ikke sand. Vi har indtil fredag morgen til at forsvare os, har det tyrkiske forbund forklaret tyrkiske medier ifølge det hollandske medie Voetball International.

Tyrkiets midtstopper Merih Demiral.
Foto: Ronny Hartmann/AFP/Ritzau Scanpix

Dermirals jubelscene har vakt furore i Tyskland, da det er den samme gestus, som den tyrkiske højreekstremistiske gruppering ‘De Grå Ulve’ bruger.

Jubelscenen har mødt massiv modstand i Tyskland, og UEFA har efterfølgende åbnet en sag. Det har man ikke været tilfredse med i det tyrkiske udenrigsministerium, hvor man ifølge det internationale medie Politico, blandt andet har kaldet sagen “uacceptabelt” i en pressemeddelelse.

Medie: Tyrkisk EM-helt straffes for ‘politisk’ jubelscene

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P