3F Superligaen

Flyver ikke ud af sengen: Er ikke 18 længere

Opstarten i F.C. København har været hård for spillerne. Det mener i hvert fald Christian Sørensen, der godt kan mærke at han ikke længere er teenager.

Christian Sørensen ærgrer sig efter en superligakamp mellem FCK og AGF.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

De fleste tror, at liver som professionel fodboldspiller er en dans på roser.

Man spiller nogle fodboldkampe, træner lidt og får så en fed hyre.

Men det er ikke altid sådan, det forholder sig.

Eksempelvis er opstarten forud for både forår- og efterårssæsonen kendt for at være en periode, hvor det måske ikke er hver dag, man møder ind med den helt store arbejdsglæde pakket i tasken.

Man skal nemlig i form, så man står knivskarpt til sæsonstart. Og det kræver hårdt arbejde og fysiske tests.

Sådan er det også i F.C. København.

– Vi har trænet rimelig hårdt de seneste 10 dage, hvis jeg skal være helt ærligt. Der har været meget fokus på det fysiske.

– Det handler egentlig bare om at få arbejdet så hårdt som muligt. Lige nu handler det bare om at få løbet nogle meter og få bygget på – og der må man sige, at det er et fint program, de (trænerstaben, red.) har fået lavet indtil videre. Det er i hvert fald hårdt.

– Jeg synes, jeg står et fint sted. Men jeg kan også godt mærke, at det er nogle hårde træninger, vi har. Det kan jeg godt mærke. Jeg er ikke 18 år mere, men kroppen har det godt. Jeg har heldigvis været forskånet for de helt store skader. Så kroppen har det fint, men jeg kan godt mærke om morgenen, at jeg ikke flyver ud af sengen, siger Christian Sørensen til campo.dk og de øvrige fremmødte medier efter tirsdagens testkamp mellem FCK og Hillerød Fodbold.

En kamp, som Hillerød i øvrigt endte med at vinde 0-1.

Den 31-årige FCK-back og resten af holdet har nu små tre uger, inden Lyngby Boldklub venter i 3F Superligaens første runde.

Du kan se interviewet med Christian Sørensen i videoen øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P