Ungdomslandshold

OB siger nej: Slotsager må ikke tage til EM med Danmark

Snart skal det danske U19-landshold til EM i Nordirland, men landstræner Morten Eskesen må se bort fra Tobias Slotsager i truppen – og det er ikke hans egen beslutning.

Tobias Slotsager i kamp for OB.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

– At vi som udgangspunkt kan udtage alle de spillere fra de danske klubber, som vi ville, er helt suverænt. Klubberne har givet landsholdet og spillerne de bedste betingelser for at præstere endnu en gang.

Ovenstående kommer fra Kenneth Heiner-Møller, talent- og udviklingschef i DBU, og blev sagt i forbindelse med mandagens udtagelse af det danske U19-landshold til det nært forestående EM.

Det viser sig dog, at det alligevel ikke er alle de danske klubber, der har givet DBU lov til at udtage de ønskede spillere til slutrunden.

I hvert fald er midtstopperen Tobias Slotsager ikke med i U19-landsholdets EM-trup.

Og det skyldes ikke, at han ikke er god nok. Det skyldes i stedet, at OB har sagt nej.

– Man kan sige, at alle klubber laver den her vurdering lige nu. Hvad er bedst for den enkelte spiller? Er det 14 dage til et EM, eller er det 14 dage i deres respektive klub?

– Der har hver klub nogle forskellige forudsætninger for, hvad der er bedst for klubben og den enkelte spiller. Der har vi modtaget et afbud fra OB i forhold til Slotsager, siger U19-landstræner Morten Eskesen til campo.dk.

Han bekræfter desuden, at han gerne vil have haft Slotsager med.

Samtidig er campo.dk bekendt med en liste – en tidlig udtagelse af det danske U19-landsholds EM-trup – hvor Tobias Slotsager var med. En liste, som er tilsvarende den Tipsbladet tidligere har skrevet om.

Hvorfor OB har vurderet, at han ikke skal have lov til at spille ved den snarlige slutrunde i Nordirland, vides ikke.

Campo.dk har forsøgt at få en kommentar fra OB, der ikke er vendt tilbage.

Tobias Slotsager er ad flere omgange blevet meldt på vej mod større adresser i løbet af året.

I begyndelsen af juni var han samtidig den dansker, der rangerede højest på Golden Boy-listen, som er en international rangering af verdens største talenter.

Tobias Slotsager har kontraktudløb i OB næste sommer.

Danmark tager hul på U19-EM den 16. juli med et brag mod Spanien.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P