EM 2024

Bellingham: Vi var 20-30 sekunder fra exit

Jude Bellinghams saksespark i den absolutte overtid sikrede England forlænget spilletid og senere sejren, da Slovakiet var modstanderen. Og det var en god fornemmelse, lyder det fra verdensstjernen.

Bellingham kaster sig akrobatisk i luften for England i kampen mod Slovakiet til EM
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

England havde mere end det ene ben hjemme ude af EM-slutrunden og hjemme på de britiske øer, da Slovakiet var modstanderen i ottendedelsfinalen.

De undertippede østeuropæere kom foran i første halvleg, og de engelske verdensstjerner havde svært ved for alvor at blive farlige.

Derfor lignede det en slovakisk sensation, da Jude Bellingham saksede udligningen i kassen i det 95. minut. England endte med at vinde kampen i ekstratiden.

Bellingham var selvsagt en glad mand efter kampen.

– Man er 30 sekunder fra at blive sendt hjem med følelsen af, at man har skuffet sit land, og med ét spark, så er alting fantastisk. Det var en følelse, jeg ikke bryder mig om, men da forløsningen kom, var det en fantastisk følelse, udtaler Bellingham ifølge Sky Sports.

Bellingham kaster sig akrobatisk i luften for England i kampen mod Slovakiet til EM
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Presset har været stort på englænderne, hvilket Bellingham også medgiver. Men hans mål og den efterfølgende sejr har givet en helt anden stemning.

– Der var 20 eller 30 sekunder fra, at vi var ude af EM, og der er en massiv forskel på stemningen nu, og hvad det kan føre holdet til fremadrettet.

– Det var et stort øjeblik, men det er en lang turnering, og vi vil kommer kun til at vide (hvor vigtigt hans mål var, red.) hvis vi går hele vejen og vinder pokalen. De næste to uger vil afgøre, hvor vigtigt det er.

Harry Kane scorede det afgørende mål for englænderne, og landsholdsanføreren hyldede også Jude Bellingham efter kampen.

Kane hylder holdkammeraten: Jude gør, hvad Jude gør

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P