3F Superligaen

FCM henter midtbanespiller i ukrainsk storklub

FC Midtjylland oplyser onsdag, at man har forstærket truppen med Denil Castillo, der skifter til klubben på en lang aftale.

Denil Castillo er ny mand i FC Midtjylland.
Foto: FCM/Augustine Akena
Denne historie udkom først på campo.dk

Det er ikke mange dage siden, at rygterne så dagens lys.

Nu er det officielt.

FC Midtjylland har sikret sig Denil Castillo.

Den 20-årige ecuadorianer skifter til den jyske hede fra den ukrainske storklub Shakhtar Donetsk.

FCM har udstyret Denil Castillo med en aftale af fem års varighed.

Selv beskriver den danske mesterklub sin nye spiller som en “boks-til-boks-midtbanespiller”.

– Med Denil får vi en spiller, der tikker boksene af i forhold til det udtryk og den måde, vi gerne vil spille på. Han er en fysisk stærk 8’er med stor power, både med og uden bold. Han er hurtig og særdeles bevægelig, han evner at komme i feltet, og han dækker store områder af banen.

– Det er en spiller, der har været rift om. Vi har mærket konkurrence fra flere europæiske klubber og er naturligvis glade for at blive valgt til. Det bekræfter os i vores miljø og projekt, og nu glæder vi os til, at vi, i fællesskab med Denil, skal folde hans talent ud i Midtjylland, fortæller fodbolddirektør i FCM, Peter Sand, til klubbens egen hjemmeside.

Denil Castillo er ny mand i FC Midtjylland.
Foto: FCM/Augustine Akena

Denil Castillo var senest samlet med det ecuadorianske A-landshold i forbindelse med udtagelsen af truppen til Copa America, men han kom dog ikke med.

Ifølge rygterne forud for skiftet har FC Midtjylland smidt i omegnen af fem millioner dollars for den nye midtbanespiller. Det svarer til 35 millioner kroner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P