Premier League

Reddet af Cuppen? Ten Hag forventes at forlænge i United

Selvom det længe så ud til, at Erik ten Hag ville være fortid i Manchester United ved udgangen af sidste sæson, lader det nu til, at skuden er vendt. Fabrizio Romano beskriver nemlig, at ‘De Røde Djævle’ og den hollandske træner er tæt på at være enige om en forlængelse.

Erik ten Hag løfter FA Cuppen for Manchester United
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

I slutningen af den forgangne sæson, var det næppe sjovt for Erik ten Hag at åbne de engelske aviser.

Det så nemlig længe ud til, at det blot var et spørgsmål om tid, før der ville blive sat det sidste punktum i hans Manchester United-kapitel.

Men nu kan den 54-årige hollænder med et smil på læben tjekke medierne igen. Den normalvis troværdige transferjournalist Fabrizio Romano, skriver nemlig tirsdag eftermiddag, at de to parter er meget tæt på at underskrive en forlængelse af aftalen.

Siden de mange fyringsrygter, der fyldte meget i den afsluttende fase af Premier League-sæsonen, formåede Erik ten Hags United-mandskab at slå bysbørnene fra Manchester City i FA Cup-finalen.

Manchester United-ejer: Derfor beholder vi Erik ten Hag

Det kan altså meget vel tyde på, at pokaltriumfen har været tungen på vægtskålen i afvejningen af, hvorvidt hollænderens tid i den engelske storklub havde nået sin ende.

Ten Hags nuværende kontrakt løber til sommeren 2025, men United er angiveligt klar til at forbedre denne, så hollænderens ophold i Manchester vil strække sig endnu længere end dette.

Manchester United meldes interesseret i van Nistelrooy

Foruden hollandske Ten Hag beskriver Romano også, at hollandske Ruud van Nistelrooy forventes at blive præsenteret som en del af trænerstaben.

Nistelrooy var træner i hollandske PSV Eindhoven indtil sommeren 2023, hvor de to parter skiltes efter bare et enkelt års samarbejde.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P