Premier League

Verdens bedst betalte stopper? Saudi lurer på VVD

Ifølge det spanske medie MARCA ønsker saudiarabiske Al Nassr at hente Liverpools anfører Virgil Van Dijk. Faktisk har klubben, hvis mediets oplysninger taler sandt, i sinde at gøre hollænderen til den bedst betalte midtstopper i historien.

Virgil Van Dijk har masser at se til, når han er anfører for det hollandske landshold.
Foto: Gabriel Bouys/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han blev i sin tid den dyreste midterforsvarer nogensinde, da Liverpool hentede ham i Southampton i 2018.

Den rekord er sidenhen blevet slået. Men nu kan Virgil Van Dijk igen blive historisk.

Ifølge det spanske medie MARCA har den saudiarabiske klub Al Nassr, der allerede huser Cristiano Ronaldo, nemlig en plan om at fremlægge et tilbud til Van Dijk, der vil gøre ham til den bedst betalte midtstopper i historien, hvis han takker ja.

Selvom mediet beskriver, at Saudiklubben har en klar plan om at fremlægge sit tilbud direkte til Van Dijk, beskriver det intet om, hvorvidt hollænderen vil være interesseret i et skifte. Ligeledes beskrives det heller ikke konkret, hvad sådan en megakontrakt nøjagtigt vil indeholde af lønkroner.

Og selvom Al Nassr givetvis kan præsentere en enormt lukrativ lønpakke overfor den 32 årige hollandske klippe, skal der nok meget til at flytte ham fra Liverpool, hvor han ligeledes tjener en rigtig fin hyre.

Flere medier har tidligere beskrevet at anførerens løn løber op i cirka 2 millioner kroner om ugen hos Merseyside-klubben.

Van Dijk har nok at forholde sig til i de næste par uger, hvor han ligeledes agerer anfører for det hollandske landshold, der skal forsøge at gøre god figur ved den igangværende EM-slutrunde, hvor hollænder vandt deres første kamp.

Indskifter ender som helt og sender Holland i ekstase

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P