EM 2024

United-stjerneskud storroser Højlund og Eriksen før brag

Forud for torsdagens brag mellem Danmark og England, havde Englands midtbanestjerneskud Kobbie Mainoo mange rosende ord tilovers for sine danske Manchester United-holdkammerater.

Kobbie Mainoo var fuld af rosende ord om danskerne på pressemødet
Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix

Der er ingen tvivl om, at Danmark går ind til torsdagens gigantkamp som ‘underdogs’, når det gælder fodboldnationen England.

Favoritværdigheden til trods, var Englands Kobbie Mainoo bestemt ikke bleg for at tale danskerne op, da han blev interviewet om kampen til Englands pressedag.

Det var i særdeleshed hans to Manchester United-holdkammerater, Rasmus Højlund og Christian Eriksen, som den engelske komet roste, da han blev spurgt ind til netop deres kvalitet.

– De er begge rigtig gode holdkammerater for mig. Rasmus Højlund og jeg er jo ret unge, så vi er meget tætte på holdet.

– Jeg har lært rigtig meget af Christian Eriksen. Sidste sæson, hvor jeg ikke spillede ret meget, lærte jeg meget ved at se ham spille. Det er også en fantastisk rejse, han har været på siden sidste EM

– Men alt det må jeg se bort fra, hvis jeg spille på torsdag, afsluttede Mainoo med et smil på læben, da han sad i den varme stol til Englands pressedag.

Se hele interviewdelen om de danske drenge øverst i artiklen.

Mainoo må da også siges at have et indgående kendskab til de to danskere. Som han selv siger, er ham og Højlund tætte grundet deres alder, mens han til tider deler ‘De Røde Djævles’ midtbane med Eriksen.

Det kan dog meget snart være fortid. Hvis man skal tro flere meldinger, er Eriksen nemlig på vej væk fra Manchester denne sommer.

Medie: Eriksen har besluttet sig – færdig i United

Det kæmpe opgør mellem Danmark og England udspilles torsdag den 20. juni klokken 18:00 og kan opleves på TV2 og TV2 Play.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P