3F Superligaen

Vejle Boldklub henter rutineret angriber permanent

Anders K. Jacobsen var i den forgangne sæson udlejet til Vejle Boldklub fra AC Horsens. Nu er skiftet blevet gjort permanent.

Anders K. Jacobsen under et træningspas i Vejle Boldklub.
Foto: Vejle Boldklub/Daniel Abedeny

Anders K. Jacobsen bliver i Vejle Boldklub.

Efter at have været udlejet til traditionsklubben fra AC Horsens i foråret, har parterne nemlig nu gjort skiftet permanent.

Det oplyser både Vejle Boldklub og AC Horsens på deres respektive hjemmesider.

Aftalen mellem Vejle Boldklub og den 34-årige angriber strækker sig frem til sommeren 2025.

– Anders K. Jacobsen kom ind på holdet forud for et afgørende forår, hvor vi på forhånd havde udset ham som spilleren, der skulle forstærke konkurrencesituationen i offensiven og give trænerstaben flere muligheder på angrebspladserne.

– Den opgave vurderer vi, at AK har løst tilfredsstillende, og derfor har det fra sæsonafslutning været en prioritet at beholde ham på permanent basis. Det er glædeligt, at vi udover en forlængelse til Stefan Velkov nu også kan krydse en aftale til AK af inden opstarten, siger Marius Adrian Nicolae, sportschef i Vejle Boldklub.

I AC Horsens takker man derimod for Anders K. Jacobsens indsats.

– ”AK” har været en dygtig angriber for AC Horsens gennem flere år, men han har haft et godt lejeophold hos Vejle Boldklub, og der opstod en fin mulighed for at gøre aftalen permanent. Vi ønsker Anders K. Jacobsen held og lykke og takker for godt engagement her i klubben, siger Esben Hansen, sportsdirektør i AC Horsens.

Efter at være blevet hentet til Vejle Boldklub i 2008 på en lejeaftale, og igen i 2024, er det nu tredje gang, at Anders K. Jacobsen indgår en aftale med klubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P