Premier League

Mbappé om sin gode Arsenal-ven: En af de bedste i PL

Kylian Mbappé snakker varmt om en af sine landsholdskammerater, som, han mener, er en af de bedste på sin position i Premier League.

William Saliba i aktion for Arsenal mod Bournemouths Justin Kluivert på Emirates Stadium i Premier League.
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Kylian Mbappé roser sin landsholdskammerat til skyerne.

I et interview med Ouest France fortæller Real Madrid-stjernen, at han har et tæt forhold til William Saliba.

Udover det mener Mbappé også, at Arsenal-klippen har alt, hvad der skal til for at blive fast inventar på det franske landshold.

Han skal bare vise det samme, som han gør i Arsenal.

– I denne sæson er han blevet en virkelig vigtig spiller for Arsenal og er blandt de bedste midterforsvarer i Premier League. Han er begyndt at få minutter med os, og nu er det op til ham at finde sin plads. Jeg synes, han har alle kvaliteterne til at blive en fast starter for ‘Les Bleus’ på et tidspunkt, siger Kylian Mbappé til Ouest France.

Mbappé fortæller også om de to venners forhold, som går helt tilbage til folkeskolen.

– Jeg har kendt ham siden han var meget, meget ung. Vi gik i folkeskole sammen i Bondy. Vi spillede fodbold sammen i pauserne, selvom vi ikke gik på samme årgang. Han spurgte altid, om han måtte spille med os. Og vi sagde ja, fordi han allerede var så stor!

– Min far var hans træner i AS Bondy. Jeg er tre år ældre end ham, så jeg så ham vokse op og fulgte hans udvikling og hans kampe med nøje. At se ham på landsholdet, fra Bondy til ‘Les Bleus’, gør mig meget glad. Jeg har prøvet at integrere ham i gruppen så hurtigt som muligt, siger Mbappé.

Kylian Mbappé, William Saliba og resten af det franske landshold spiller deres første kamp ved EM-slutrunden mod Østrig mandag den 17. juni.

Av, Frankrig: Mbappé fraværende til træning

Kampen fløjtes op klokken 21:00 og bliver vist på DR1 og DRTV.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P