3F Superligaen

Brøndby-skuffelse tog ‘Nør’ tilbage i tiden: Som i 2018

Christian Nørgaard fulgte med, da 3F Superligaen blev afgjort i sidste spillerunde. Og det var bestemt ikke lunefulde minder, som sæsonafslutningen medførte.

Christian Nørgaard stiller op til interviews med den danske presse i Tyskland.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Christian Nørgaard så naturligvis med, da Brøndby IF skulle hente guldet i den netop afsluttede sæson.

Med tryk på ‘skulle’.

Det blev nemlig ikke til guld på Vestegnen, da AGF viste sig værende for stor en mundfuld, samtidig med at FC Midtjylland fik hentet et enkelt point hjemme mod Silkeborg IF.

Guldet endte i Herning.

Torsdag sætter landsholds-midtbanen ord på, hvordan det at følge med i Brøndbys tabte guld mindede ham om en lignende situation, dengang han selv tørnede ud for klubben.

– Ja, det var jo nærmest som at ryge tilbage i tiden. Til Horsens.

– Jeg var på ferie med min hustru, hvor jeg lå og så kampen. Da de (Brøndby, red.) kom foran og Silkeborg samtidig var foran med 0-2 i Herning, der skiftede jeg faktisk over på playoff-finalen (om oprykning til Premier League, red.), fordi jeg tænkte, at “okay, de klarer den”.

– Men så kunne jeg godt se der 10 minutter inde i anden halvleg, at tingene var vendt på hovedet. Og så sad jeg og så den sidste halve time. Da der blev fløjtet af, var det som at se mig selv i 2018.

– Det var… Ja, det under jeg ikke nogen. Slet ikke på hjemmebane og med den fest, der var lagt op til. Men det fantastiske ved Brøndby er, at første kamp i næste sæson, der står de der igen og synger endnu højere. Det er dét, der kendetegner den klub, siger han til campo.dk og de øvrige fremmødte medier i landsholdslejren nede i Tyskland.

Christian Nørgaard referer til kampen mod AC Horsens i foråret 2018, hvor man smed en føring i kampens sidste fem minutter, så man i stedet spillede 2-2. Og efterfølgende måtte se FC Midtjylland tage sig af guldet.

Den 30-årige landsholdsdansker nåede at spille for Brøndby i fem år, inden han i sommeren 2018 blev solgt til Fiorentina.

Siden gik turen til Brentford, hvor han nu er fast mand og anfører.

Christian Nørgaard nåede 147 kampe i Brøndby-trøjen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P