2. Bundesligaen

Officielt: Miroslav Klose bliver cheftræner i tysk klub

Den tidligere tyske landsholdsstjerne Miroslav Klose er netop blevet præsenteret som ny cheftræner i den tyske 2. Bundesliga-klub FC Nürnberg.

Miroslav Klose i aktion for Lazio
Foto: Giampiero Sposito/Reuters/Ritzau Scanpix
Denne historie udkom først på campo.dk

Miroslav Klose er ny cheftræner i FC Nürnberg.

Det meddeler den tyske 2. Bundesliga-klub tirsdag formiddag på sin hjemmeside.

Her fremgår det, at klubben ønsker at gå i en ny retning i fremtiden, og her er Miroslav Klose en vigtig brik.

Aftalen med Miroslav Klose vækker stor begejstring hos klubbens sportsdirektør, Joti Chatzialexiou.

– Miro (Miroslav Klose, red.) er en ekstremt omhyggelig og detaljeorienteret træner. Han har ikke kun oplevet meget og taget meget med sig i løbet af sin succesfulde karriere, men som også har udviklet en klar idé som træner. En idé om hvordan man kan få succes i fodbold, og hvad der skal til for at opnå det på banen og i omklædningsrummet.

Miroslav Klose har tidligere erfaring som assistenttræner i FC Bayern München, hvor han var i perioden fra sommeren 2020 til sommeren 2021. I cheftræner-regi har Miroslav Klose stået i spidsen for SCR Altach i den østrigske Bundesliga i sæsonen 2022/23 uden den store succes.

Selv glæder Miroslav Klose sig til opgaven i FC Nürnberg.

– Tradition, passion, ærligt arbejde, en stor fanbase – det er alt sammen ting, som jeg elsker ved fodbold, og som jeg forbinder med FC Nürnberg. Derfor blev jeg straks grebet af muligheden for at blive træner her, fortæller han og fortsætter:

– Klubben har et godt fundament med sit ungdomsarbejde, som vi gerne vil bygge videre på. Jeg har kendt og respekteret Joti i mange år. Vi er på bølgelængde personligt og i måden, vi tænker fodbold på. Nu er det tid til at komme i gang, tackle tingene og få klubben på rette spor.

Det oplyses ikke, hvor lang en aftale Miroslav Klose har underskrevet med FC Nürnberg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P