NordicBet Ligaen

Kolding henter tidligere BIF-stopper

Kolding IF har forstærket de bagerste geledder, hvor klubben netop har præsenteret Christian Enemark, som kommer til fra Næstved.

Foto: Kolding IF

Christian Enemark skifter fra Næstved til Kolding.

Det står klart mandag, hvor NordicBet Ligaklubben har præsenteret den 25-årige midtstopper, som kommer til det sydjyske på en toårig kontrakt.

Enemark er et produkt af Brøndbys talentafdeling, og i Kolding er er der stor tilfredshed med den nye mand i forsvaret.

– Christian er en spiller, der er spot on til Kolding IF. Et stort uforløst potentiale i en ekstrem dedikeret person. Christian er en spiller som er meget atletisk, dynamisk, teknisk dygtig, samtidig med at han har et stærkt mindset, udtaler cheftræner Kristoffer Wichmann.

– I samtalerne med Christian kunne jeg mærke det tændte en ild i ham, da jeg begyndte at fortælle om vores hverdag og hvilke fantastiske medspillere han får om lidt, lyder det fra cheftræneren.

Foto: Kolding IF

Hovedpersonen selv er meget tilfreds med at være havnet i Kolding, og han var aldrig i tvivl, da først klubben kom på banen.

– Jeg er ekstremt glad for at få muligheden for at komme til Kolding og blive en del af den her ambitiøse klub. Alle som jeg har snakket med i og omkring Kolding IF, har mødt mig med en ild i øjnene og en passion som har smittet af i en sådan grad, at jeg ikke var i tvivl om min beslutning.

– Setuppet er utrolig professionelt, og jeg ser frem til at bidrage positivt til et i forvejen rigtig dygtigt og ærgerrigt fodboldhold, lyder det fra Enemark.

Enemark slutter sig til Kolding den 24. juni. Klubben sluttede som tre’er i den seneste sæson i NordicBet Ligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P