EM 2024

‘VK’ om Haaland-duel: Kræver ‘Sunday League-tackling’

Lørdag aften tørner det danske landshold sammen med de skandinaviske rivaler fra Norge i en testkamp. Her er der et særlig fokus på Erling Haaland, som en af de danske forsvarsspillere har en taktik til at stoppe.

Victor Kristiansen stiller op foran pressen få dage før EM 2024 skydes i gang.
Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix

Danmark spiller lørdag aften endnu en testkamp mod en skandinavisk nabo.

Denne gang er det Norge, der står for skud på Brøndby Stadion, hvor den sidste EM-form, for Danmarks vedkommende, skal findes.

I den sammenhæng har Herrelandsholdet lagt en video på Facebook, hvor Bologna-backen, Victor Kristiansen, gør sig nogle overvejelser om, hvordan danskerne skal stoppe Erling Haaland.

– Nu har jeg mødt Haaland et par gange i min karriere, og det har faktisk ikke været en særlig sjov oplevelse, så jeg håber, jeg kan ændre det syn på ham.

Hvordan lukker man ham egentlig ned? Spørger manden bag mikrofonen for Herrelandsholdet.

– Jamen jeg kan huske for halvandet år siden, hvor vi møder ham i Champions League, hvor jeg får samme spørgsmål. Det er en ‘Sunday League-tackling’ på ham, der er vejen frem, tror jeg, griner Kristiansen kækt, inden han fortsætter.

– Ej, det kræver bare, at vi er kompakte, og vi har heldigvis nogle store gutter nede i forsvaret.

– Jeg tror, at Haaland bliver intimideret, når han ser Jannik Vestergaard. Han er jo en kæmpe fyr, afslutter Kristiansen i den humoristiske video på Herrelandsholdets Facebook-side.

Der er kampstart lørdag den 8. juni klokken 19:30, og kampen kan ses på TV2 og TV2 Play.

Hjulmand skifter ud: Her er Danmarks trup til EM 2024

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P