Herrelandsholdet

‘NK’ om vigtig Hjulmand-tackling: Var fan i tre sekunder

Onsdag aften vandt Danmark testkampen over Sverige i Parken, og her var Rasmus Nissen Kristensen især imponeret over en livsvigtig tackling fra Morten Hjulmand.

Morten Hjulmand i duel mod Emil Holm i testkampen mellem Danmark og Sverige i Parken.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Danmark har håneretten.

Onsdag aften vandt Herrelandsholdet testkampen over naboerne mod øst fra Sverige.

Men kampen kunne have endt meget anderledes, havde det ikke været for et heroisk tilbageløb – og en vanvittig god tackling – af Morten Hjulmand.

Efter kampen fortæller Rasmus Nissen Kristensen om den utrolige situation, der udfoldede sig foran Frederik Rønnows mål.

– Jeg blev lige fan i tre sekunder der. Jeg kunne slet ikke være i mig selv, det var så fedt. Det var en vanvidsaktion, han havde der. Han prøver at rive ham ned, og så kommer han tilbage og tackler, siger Rasmus Nissen Kristensen til campo.dk og resten af den fremmødte presse i Parken, inden han sender flere roser Hjulmands vej:

– Det siger alt om Morten. Han er virkelig en fighter og en kanondygtig spiller. Det lykkedes for ham, og det må man i den grad applaudere. Det er beundringsværdigt, det tilbageløb han laver der. Det var – nu skal jeg ikke bande – virkelig fedt, siger ‘NK’.

Morten Hjulmand blev skiftet ind efter 61 minutter til sin sjette landskamp i den rød-hvide trøje.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P