Atalanta taber til Fiorentina og ender på fjerdepladsen

Tredjepladsen var inde for rækkevidde for Atalanta, men modstanderen fra Fiorentina ville det anderledes søndag aften i Serie A.

Atalantas Ademola Lookman i aktion mod Fiorentinas Lucas Martinez Quarta i Serie A.

Atalanta kan skyde en hvid pil efter tredjepladsen i Serie A.

Bergamo-klubben havde det ellers i egne hænder, men de tabte 2-3 til Fiorentina søndag aften.

Andrea Belotti åbnede ballet, da han scorede kampens første mål efter seks minutter og bragte Fiorentina foran.

Ademola Lookman fortsatte sin scoringsstime fra Europa League-finalen, da han udlignede efter 12 minutter.

Syv minutter senere fik Fiorentina igen sat en føring ind, da Nicolas Gonzalez flugtede bolden i mål.

Efter 32 minutter var Lookman i oplæggerens rolle, da Giorgio Scalvini med et hård, lavt skud ude for feltet satte endnu en udligning ind.

Men kort før pause dukkede Belotti igen op og scorede til kampens endelige resultat.

Medie: Inter nærmer sig forlængelse med stor profil

Atalanta slutter dermed på fjerdepladsen i Serie A, mens Juventus ender på tredjepladsen. Begge klubber ryger direkte i Champions League.

Fiorentina slutter som nummer otte og skal i Conference League-kvalifikation.