Saudisk Fodbold

Ronaldo i tårer efter vild finale: Røde kort og straffe

Det var en voldsom kamp, der blev udspillet mellem Al-Nassr og Al-Hilal fredag aften dansk tid. Det var den Saudiarabiske ‘Konge-Cup’, og det blev afgjort i straffe efter flere voldsomme hændelser.

Cristiano Ronaldo græd, da Al-Nassr tabte til Al-Hilal.
Foto: Stringer/Reuters/Ritzau Scanpix

Det endte med at blive en kæmpe skuffelse for Cristiano Ronaldo, da Al-Hilal og Al-Nasrr fredag aften skulle afgøre den saudiarabiske King Cup.

Det var nemlig ikke Ronaldos Al-Nassr, der endte med at kunne lade sig krone som kongerne af Saudi. Det var de kongeblå fra Al-Hilal.

Men det var ikke nogen fredelig kroning, der fandt sted. Nej, den indebar to røde kort, en sen udligning og en straffesparkskonkurrence.

Allerede efter syv minutter bragte Aleksandar Mitrovic Al-Hilal foran.

I det 56. minut var Al-Hilal tæt på at udbygge føringen til 2-0, da David Ospina var på skovtur, men den tidligere Arsenal-keeper fik puffet til bolden med hånden udenfor feltet. Han så direkte rødt og måtte vandre mod omklædningsrummet.

I anden halvleg fik også Al-Hilal et rødt kort, og Al-Nassr udlignede i det 88. minut.

I tillægstiden fik Al-Hilal så endnu et rødt kort, da Kalidou Koulibaly fik sit andet gule kort. Dermed var Ronaldos tropper favoritter, da den forlængede spilletid blev fløjtet op.

Favoritværdigheden til trods formåede Al-Nassr ikke at score, og ‘kongekampen’ skulle derfor afgøres ved straffespark.

Men også her skuffede Al-Nassr.

Ronaldo scorede ellers sit straffespark, men portugiseren måtte se til, mens hans mandskab samlet tabte konkurrencen 4-5.

Dermed blev Al-Hilal kronet som kongerne, hvilket Ronaldo var tydeligt påvirket af efter kampen, hvor han gik grædende fra banen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P