NordicBet Ligaen

OB og tv-station bryder med hinanden

Det har længe været muligt at følge med hos OB gennem dokumentarserien ‘En gang Odense, altid Odense’, men sådan skal det ikke længere være. Samarbejdet ophører.

OB

En gang Odense, to sæsoner Odense.

Sådan ser det ud til at slutte for TV2 Fyn og Odense Boldklubs samarbejde. Siden 2023 har tv-stationen ellers inviteret fans med ind i hjertet af fynsk fodbold. Men nu ophører samarbejdet.

TV2 Fyns chefredaktør, Lasse Hørbye Nielsen, bekræfter nemlig, at der ikke kommer en tredje sæson, selvom der var en aftale om denne.

– Vi aftalte for to år siden med Odense Boldklub, at ingen døre var lukkede for os i klubben, men det seneste halve år har vi oplevet flere og flere lukkede døre, og da det spidsede til med nedrykningen, har vi ikke kunnet lave relevante optagelser omkring herrernes førstehold. 

– Derfor giver det ikke mening for os at gå ind i en ny sæson, da vi ikke ville kunne lave det kvalitetsprodukt, som vi gerne vil kendes for, udtaler Nielsen alt sammen til tv-stationens egen hjemmeside.

Dermed kan fans ikke følge med på samme måde, når OB skal forsøge at genfinde momentum og kæmpe sig tilbage i 3F Superligaen i næste sæson.

Hvad de lukkede døre i den forgangne sæson skyldes, melder ingen af parterne noget yderligere om, men krisen har nok spillet en rolle.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P