Serie A

Bisseck takker AGF – én gruppe mere end andre

Yann Bisseck har haft sin første sæson i Inter og kigger nu tilbage på sin karriere. Her spiller AGF selvsagt en stor rolle, og særligt klubbens fysioterapeuter har betydet meget for den høje tysker.

Yann Bisseck i en hovedstødsduel mod Hellas Verona.
Foto: Alessandro Garofalo/Reuters/Ritzau Scanpix

Yann Bisseck har nu haft sin første sæson i Inter.

Og udefra set er det gået ham ganske godt.

Således kan han kigge tilbage på spilletid i 16 Serie A-kampe og tre Champions League-kampe – og han har nu et italiensk mesterskaber under bæltet.

Selv medgiver han da også overfor mediet CalcioNews24, at han er tilfreds med sin første sæson i den italienske storklub.

Samtidig kigger han også tilbage på sin karriere, hvor AGF, som han blev solgt fra for et rekordstort beløb i sommeren 2023, selvsagt spiller en ganske stor rolle.

Én afdeling i klubben spillede dog en større rolle end andre.

– At spille i Danmark var mit sidste udkald. Jeg havde en anderledes tilgang til oplevelsen, og jeg kan kun takke AGF for at have givet mig den mulighed, jeg missede i de forrige år.

– Særligt tak til klubbens fysioterapeuter. Takket været dem, var jeg i stand til at gå igennem en hel sæson uden skader, og jeg har stadig ikke haft nogen siden, siger han.

Den 23-årige midtstopper er på kontrakt i Inter frem til sommeren 2028.

Han huskes som en særligt målfarlig forsvarsspiller i 3F Superligaen, og i Inter har han da også nettet to gange i Serie A.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P