Ligue 1

Saint-Étienne tager stort skridt mod Ligue 1

Saint-Étienne er tæt på at være tilbage i Ligue 1 efter to års fravær. Torsdag aften blev da FC Metz besejret i den første af to kampe om en plads i den bedste franske fodboldrække.

AS Saint-Étienne mod FC Metz i Ligue 1-nedrykningskampen.

Torsdag aften tog Saint-Étiennes et stort skridt mod Ligue 1.

Ligue 2-mandskabet tog nemlig en 2-1-sejr i den første af to kampe om en plads i Frankrigs bedste fodboldrække.

Omvendt har Ligue 1-holdet fra FC Metz nu det ene ben i Ligue 2 efter nederlaget.

Ligue 2-mandskabet fra Saint-Étienne åbnede skæbnekampen efter 19 minutter, da Ibrahim Sissoko modtog en aflevering i Metz-feltet, tog en berøring og køligt lobbede bolden i mål til 1-0.

Kort før pausen svarede Metz igen, da Ismael Traore steg til vejrs og stangede udligningen i kassen til 1-1 efter et hjørnespark.

Ti minutter før tid lukkede og slukkede Irvin Cardona, da franskmanden dirigerede Mathieu Cafaros høje aflevering i mål til 2-1.

Således er Saint-Étienne tæt på at være tilbage i Ligue 1 efter to års fravær siden nedrykningen i 2022.