Premier League

Flere medier: Thomas Frank overhalet til Chelsea-job

Mandag eftermiddag har flere medier berettet, at Chelsea er meget tæt på at have sin næste cheftræner på plads – og der er ikke tale om Thomas Frank, der ellers har været sat i forbindelse med stillingen.

Thomas Frank står endnu en gang i spidsen for Brentford FC
Foto: Cat Goryn/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der står et trænersæde tomt i det vestlige London.

Det blev ledigt, da Chelsea i sidste uge bekræftede, at klubben havde valgt at stoppe samarbejdet med Mauricio Pochettino.

Officielt: Pochettino færdig i Chelsea

Sidenhen er mange navne blevet nævnt som potentielle arvtagere i storklubben. En af dem, som er blevet nævnt rigtig mange steder, er danske Thomas Frank. Mandag eftermiddag beskriver flere engelske medier dog, at danskeren er blevet overhalet til jobbet.

Mandag har både The Telegraph, Sky Sports, Fabrizio Romano og andre medier berettet, at det efterhånden blot er et spørgsmål om tid, før den nuværende Leicester-træner, Enzo Maresca, skriver under med ‘The Blues’.

Maresca har netop ført Leicester tilbage i Premier League på imponerende vis, da ‘The Foxes’ formåede at høste hele 97 point i The Championship, og dermed sluttede et enkelt point over Ipswich Town, der ligeledes rykkede op.

Den 44-årige italienske træner har tidligere været en del af trænerstaben i Manchester City.

Det kommer angiveligt til at koste Chelsea i omegnen af 10 millioner pund – svarende til cirka 87 millioner kroner – at købe Maresca fri af sin kontrakt med Leicester.

Medie: Chelsea vil have Thomas Frank

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P