LaLiga

Efter sidste kamp: Ville gerne have fortsat

Xavi sluttede sin tid som FC Barcelona-træner med en sejr mod Sevilla.

Xavi på bænken for FC Barcelona.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er klubben, som har bestemt, Xavi ikke længere skal træne FC Barcelona.

Sådan lyder det fra spanieren selv på pressemødet efter den sidste kamp i sæsonen. Og Xavis egen sidste i spidsen for mandskabet.

– Vi må forstå og respektere det. Jeg føler ikke, jobbet er gjort færdigt, og jeg har blandede følelser, for jeg synes, vi gjorde det godt og var på rette vej, siger han ifølge AS.

I sin tid som FC Barcelona-chef er det blandt andet lykkes at vinde det spanske mesterskab. I denne sæson nåede holdet til kvartfinalen i Champions League.

– I denne sæson var det kun meget få kampe, som afgjorde, at vi ikke vinder nogle titler. Nu vil jeg bare ønske Barca og spillerne det bedste, siger han.

Xavi bliver på pressemødet spurgt til, hvorfor han bliver fyret. Men det vil han ikke svare på.

– Det er præsidenten, som må sige det. Men det er ikke så vigtigt, for beslutningen er taget, og det hjælper ikke at kigge tilbage, siger han.

Det har været en meget tumultarisk tid at finde ud af. I januar sagde Xavi selv stop, fordi opmærksomheden og presset i klubben var for krævende.

Siden overtalte præsident Joan Laporta Barca-legenden til at blive. Men nu er han alligevel blevet fyret.

– Jeg har ikke kunnet arbejde i ro og mag, fordi næsten alt jeg har gjort har skabt rystelser. Men sådan er livet som træner. Det er ærgerligt, men man må acceptere det, siger han.

I den sidste kamp vandt FC Barcelona med 2-1 ude over Sevilla. slutter sæsonen på en andenplads i LaLiga efter Real Madrid.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P