Bundesligaen

Bizart rygte: Xabi Alonso vil hente Ronaldo

Leverkusen er ved at sætte punktum på en fremragende sæson. Nu florerer kulørte rygter om en potentiel gigatransfer i det tyske, hvor selveste Cristiano Ronaldo bliver nævnt.

Ronaldo peger holdkammeraterne i den rigtige retning.
Foto: Fayez Nureldine/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Når man taber, må man jo hente nogle forstærkninger.

Det er selvfølgelig skrevet med et glimt i øjet, for Bayer Leverkusen har været nærmest uovervindelige i indeværende sæson, hvor klubben netop har tabt for første gang. Det var, uheldigvis for dem, i Europa League-finalen, hvor Atalanta vandt 3-0.

Leverkusen taber EL-finale efter mareridtskamp

Efter det enlige nederlag er der, i takt med at klubfodbolden er gået på hæld, opstået et yderst kulørt rygte i amerikanske medier. Her berettes det nemlig, at Xabi Alonso lurer på Cristiano Ronaldo forud for næste sæson.

Det er mediet FOX Deportes, der skriver, at Alonso har udset sig den aldrende Ronaldo som en potentiel erstatning for tyskernes nuværende angriber Victor Boniface, der bliver rygtet væk denne sommer.

Det er nok et af de rygter, som er værd at tage med et gran salt, da mediet hverken beskriver pris eller konkrete forhandlinger.

Ikke desto mindre er det relevant at følge med i Leverkusens sandsynlige jagt på en ny angriber. Hvad end, det bliver 39-årige Ronaldo eller en anden.

Ronaldo har blot et år tilbage af sin kontrakt med Al-Nassr i Saudi-Arabien.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P