Premier League

Ødegaard til Arsenal-fans: Kommer stærkere tilbage

Selvom Arsenal ikke formåede at fuldende sensationen og vinde Premier League-trofæet, var det en stolt anfører, der talte til klubbens fans efter søndagens sejr over Everton.

Martin Ødegaard var synligt skuffet efter Arsenal ikke blev Premier League-mestre
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Det sluttede med lige ved og næsten for Arsenal.

Klubben fra det nordlige London slog søndag aften Everton 2-1 på Emirates Stadium i den sidste spillerunde af Premier League-sæsonen.

Men det var ikke nok. Manchester City formåede nemlig ligeledes at slå West Ham på Etihad. På trods af skuffelsen var det en stolt og forhåbningsfuld Martin Ødegaard, der snakkede til fansene på Emirates.

– Vi er alle skuffede lige nu. Vi har kæmpet enormt hårdt for den store drøm, og vi var meget tæt på. Samtidig er jeg enormt stolt af drengene (de andre spillere, red.), alle i klubben og fansene.

– Jeg er så stolt over, hvor langt vi er nået i forhold til, da jeg kom til klubben. Vi har ændret klubben. Tak for at tro på os.

– Jeg kan ikke vente med at komme tilbage efter pausen og gøre jer endnu gladere, det er det, som er målet. Vi kommer tilbage stærkere, mere sultne og vi vil vinde alt, sagde Ødegaard foran fansene på Emirates Stadium.

For de var rigtig tæt på i år, Arsenal. Det var kun to point, der endte med adskille de to hold. Arsenal sluttede på 89 point, mens City nåede op på svimlende 91 point.

Stolpe ud for Arsenal – taber mesterskabet trods sejr

De to kampe kørte som altid, når det er sidste spillerunde, sideløbende, og der var få sekunder, hvor det så ud til at blive enormt spændende, da West Ham og Arsenal scorede parallelt af hinanden, så det kun var et enkelt West Ham mål yderligere, der kunne sende guldet til London.

Men så blev West Hams reducering annulleret, og spændingen svandt stille og roligt.

Dermed blev City mestre for fjerde gang i træk. Noget intet andet hold nogensinde har gjort i Premier League.

Historiske City! Vinder det fjerde mesterskab på stribe

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P