3F Superligaen

OB-målhelt om målstime: Det havde jeg ikke regnet med

Luca Kjerrumgaard kom igen på måltavlen, da OB søndag holdt liv i drømmen om 3F Superliga-fodbold i næste sæson. Fynboerne slog nemlig Randers i en sjælden hjemmesejr på Nature Energy Park.

Luca Kjerrumgaard leverede endnu et mål, da OB slog Randers.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Der har været en seriøs sejrstørke på Nature Energy Park. Faktisk har tørken varet hele 359 dage.

Men søndag formåede Odense Boldklub endelig at sejre på hjemmebane, da fynboerne slog Randers FC med 2-0.

Igen fandt den 21-årige angriber Luca Kjerrumgaard netmaskerne, og han blev efter kampen interviewet af Viaplay omkring troen på overlevelse såvel som sin egen form.

– Selvom det er så længe siden (at OB har sejret hjemme, red.), så står fansene her stadig, og i dag gav vi dem, hvad de gerne vil have, og det er en fantastisk følelse

– Det er fantastisk at score igen. Fire i streg, det havde jeg ikke lige drømt om… Eller det havde jeg drømt om, men at det bliver til virkelighed, havde jeg ikke lige regnet med, med de kampe, jeg har spillet i foråret, udtaler Kjerrumgaard alt sammen i interviewet med Viaplay efter kampen.

Og der er for alvor nyt liv i bunden af 3F Superligaen, hvor OB lægger fornyet pres på Lyngby Boldklub, der har lige så mange point som OB, og Vejle Boldklub, der har et enkelt point ned til fynboerne. Dog har OB spillet en enkelt kamp mere end de to konkurrenter.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P