Premier League

Klubejer forsvarer storforbrug: Vi investerer pengene

Chelsea-ejer Todd Boehly køber ikke, at klubben forbruger mange penge på spillere. Det er investering, mener amerikaneren.

Foto: REUTERS/Tony Obrien

Enzo Fernandez, Mykhalylo Mudryk og Moises Caicedo.

Ingen af de spillere har været billige at hente til Chelsea, som også får stor kritik for deres måde at bruge penge på. Men hvis du spørger klubbens ejer, Todd Boehly, så drejer det sig om noget helt andet.

– Vi investerer pengene. Så når vi bruger penge, investerer vi, og de spillere holder den værdi, siger han ifølge Fabrizio Romano til Qatar Economic Forum.

Amerikaneren fortæller yderligere, at han tror på, at blandt andet Mudryk og Fernandez fortsat holder deres værdi.

De to spillere blev henholdsvis hentet for 70 og 116 millioner euro ifølge tal fra Transfermarkt.com.

Indtil videre er de mange investeringer, som Boehly kalder dem, ikke blevet vekslet til store triumfer på banen. Men den rige amerikanske ejer er sikker på, det vender.

– Det vigtigste er, at vi skal være tålmodige. Vi sætter noget sammen, og virkeligheden er, at alt som er virkelig godt tager en smule tid.

– Vi er det fjerde bedste hold i Premier League siden Boxing Day. Så når vi kigger på, hvad der sker nu, føles det bedre og bedre, siger han ifølge en anden journalist Ben Jacobs også til det økonomiske forum i Qatar..

Premier League-træner om fremtiden: Ikke vigtigt

Chelseas seneste fornuftige form betyder, at holdet faktisk fortsat kan nå at blive nummer fem i Premier League. Noget som virkede utænkeligt for bare en måned siden.

Det kræver dog, at Chelsea vinder i aften mod Brighton og på hjemmebane mod Bournemouth i sæsonens sidste runde søndag. Derudover skal resultaterne i Tottenham og Newcastles kampe flaske sig.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P