Allsvenskan

Rieks på tavlen i Malmö-pligtsejr mod tidligere AGF’er

Søren Rieks fik en hovedrolle, da han kom på tavlen i Malmös 0-3 sejr mod Sebastian Hausner og Göteborg. Se målene i artiklen.

Søren Rieks dribler for Malmö FF
  • Der var fire danskere med fra start, da Allsvenskans tophold, Malmö FF mandag aften gæstede IFK Göteborg

• Men selvom både Jens Stryger Larsen, Sebastian Hausner og Andreas Pyndt også var på banen, blev det Søren Rieks, som løb med overskrifterne, da han scorede til 0-2 i det 41. minut

• Forinden havde Erik Botheim sendt de forsvarende mestre i front, da han scorede i det 33. minut. Til allersidst gjorde Lasse Berg Johnsen det så til kampens endelige resultat på 0-3. Med sejren udbygger Malmö sin føring i Allsvenskan, hvor man nu har fem point ned til Djurgården, der indtager andenpladsen

IFK Göteborg 0-1 Malmö FF (Botheim, 33′):

IFK Göteborg 0-2 Malmö FF (Rieks, 41′):

IFK Göteborg 0-3 Malmö FF (Johnsen, 41′):