Championship

Sunderland jagter ny manager: Har dansker på ønskelisten

Sunderland har i flere år kæmpet for at vende tilbage til fordums styrke. Første skridt er taget med en oprykning fra League One til Championship, og nu skal skridtet tilbage til Premier League tages, og det bliver muligvis med en dansker i spidsen for klubben.

Bo Svensson til Championship Sunderland
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Har du set dokumentarserien “Sunderland ‘Til I Die”?

Historien om en vaskeægte arbejderklub, der i mange år har gjort sig i den bedste engelske fodboldrække, men som kollapser og rykker ned to år i træk.

I mange år efter nedrykningen til League One, som fandt sted i sæsonen 2017/18, har Sunderland kæmpet for at vende tilbage til fordums styrke. Først med oprykningen til Championship i 2022/23, og nu mangler blot det sidste skridt tilbage til Premier League.

Og det kan muligvis blive en dansker, der skal tage Sunderland det sidste skridt.

I hvert fald hvis man skal tro oplysningerne fra The Sun, som nu kan berette, at Bo Svensson er blandt kandidaterne til at overtage managerposten i klubben.

Mediet skriver, at Bo Svensson står højt på ønskelisten hos ‘The Black Cats’. Spørgsmålet er dog nærmere, hvor interesseret Bo Svensson er i at tage turen til The Championship.

Bo Svensson har været uden job, siden han forlod Mainz i november 2023.

Siden har rygterne gået på, at Bo Svensson skulle en tur til RB Salzburg, og senest har det forlydt, at Union Berlin også skulle være en reel mulighed.

Sunderland endte i denne sæson på en 16. plads i The Championship hele 17 point fra en plads, der ville give mulighed for oprykning og blot seks point over nedrykningsstregen.

Mainz ramt af Bo-effekten: Topper Bundesliga-statistik

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P