Østrigsk Fodbold

Medie: Bo Svensson tæt på nyt cheftrænerjob

Bo Svensson har været klubløs siden efteråret, hvor han blev fyret i Mainz 05. Nu har den danske cheftræner dog snart fremtiden på plads. Det skriver østrigsk medie mandag.

Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

En fyring i østrigsk topfodbold kan bane vej for danske Bo Svensson.

Det østrigske medie LAOLA1 erfarer mandag, at RB Salzburg senere på dagen vil fyre sin nuværende cheftræner, Gerhard Struber.

Salzburg er allerede røget ud af pokalturneringen og har på to kampe formøblet et fem-points forspring i toppen af den østrigske Bundesliga.

Det får nu ledelsen til at trykke på knappen.

Og ledelsen i klubben kigger mod Danmark for at finde afløseren. Mediet erfarer nemlig, at Bo Svensson vil blive præsenteret som cheftræner i den østrigske topklub.

Den 44-årige Svensson er en tidligere bekendt af RB Salzburg, da danskeren har stået i spidsen for Red Bull-koncernens østrigske rugekasseklub, FC Liefering.

Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

I Liefering var Svensson med til at udvikle på flere nuværende Salzburg-spillere blandt andet danske Maurits Kjærsgaard.

Svensson skiftede væk fra Liefering i 2021, og kom siden til Mainz 05 i Bundesligaen med stor succes. I efteråret 2023 blev han dog fyret.

RB Salzburg tabte i weekenden med 3-1 til LASK Linz og ligger á point med ærkerivalen Sturm Graz i toppen af den østrigske liga.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P