Oddset Pokalen

Mark Brink før finalen: Der bliver smæk på

AGF og Silkeborg mødes torsdag i årets pokalfinale, og det er en kamp, silkebogensernes midtbanespiller Mark Brink ser frem til.

Mark Brink
Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

Turneringen hvor alt kan ske.

Den danske pokalturnering lever sit eget liv, hvilket pokaltitler til klubber som SønderjyskE og Randers i de senere år vidner om.

I år er det med garanti enten AGF eller Silkeborg IF, der tager titlen, når de to tørner sammen torsdag eftermiddag. Silkeborg IF’s midtbanemotor Mark Brink kigger frem mod kampen:

– Jeg tænker, at begge klubber er rimelig klar på den her ene kamp. Det er nok en rimelig sæsondefinerende kamp for begge klubber, så der kommer helt sikkert til at være smæk på.

– Det der med, at det er et lokalopgør og at det er det vigtigste i hele sæsonen for begge klubber, det giver selvfølgelig bare noget ekstra, og det glæder vi os til at være en del af.

– Vi er utrolig stolte over, at det lykkedes at få samlet 12.000 cifre, som tager turen herover. Det er kæmpestort, og det viser også den stigende opbakning, der har været. Vi går 100% på banen i morgen for at give dem en festdag, og for at give os selv en festdag. Det er det, det handler om.

Pokalfinalen skydes i gang torsdag klokken 17.00 i Parken i København.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P