Champions League

Målhelten Mats Hummels: Har scoret alt for få mål i CL

Mats Hummels blev den store helt tirsdag aften, da Dortmund spillede sig i finalen efter sejr på udebane mod PSG. Den tyske forsvarsklippe scorede kampens eneste mål, og han er glad for at få scoret i den europæiske turnering, fortalte han efter kampen.

Mats Hummels tager sig til hovedet for Dortmund
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

Han spillede sin kamp nummer 89 i Champions League tirsdag aften, da Paris Saint-German blev besejret på Parc des Princes.

Dortmunds Mats Hummels spillede en stor kamp i den tyske defensiv og kronede indsatsen med at score kampens eneste mål efter 50 minutter.

Dermed er tyskerne klar til finalen i Champions League, og efter kampen udtrykte 35-årige Hummels stor glæde for sin scoring.

– Jeg har scoret alt for få Champions League-mål i min karriere, kun fem. Nu var et godt tidspunkt at føje et mål mere til den total, udtaler Hummels efter kampen ifølge BBC.

– Vi forblev aktive i dag og var i stand til at tage tempo ud af kampen og atmosfæren ud af stadion. Det var vores opskrift på succes i dag.

Mats Hummels sætter panden på en bold mod PSG
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Tyskerne har haft en skuffende sæson i Bundesligaen, hvor man aktuelt indtager en femteplads, men i Champions League har det set anderledes positivt ud.

Nu skal Dortmund spille finale på Wembley den 1. juni, og troen på sejr er stor hos Hummels.

– Siden den anden kamp i gruppespillet har vi troet på, at vi kan vinde enhver kamp – og jeg ser ikke hvorfor, vi ikke skulle vinde på Wembley nu, slutter tyskeren.

Sensation fuldent: Dortmund i CL-finalen efter PSG-skydetelt

Dortmunds modstander bliver enten Real Madrid eller Bayern München. De to hold spiller onsdag aften klokken 21. Kampen kan ses på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P