Champions League

Sensation fuldendt: Dortmund i CL-finalen efter PSG-skydetelt

Paris Saint-German ramte stolpen fire gange, men fik aldrig bolden ind over stregen i returopgøret mod Dortmund. Tyskerne endte med at vinde 0-1 akkurat som i første opgør, og dermed er Mats Hummels og co. klar til Champions League-finalen på Wembley.

M. Hummels
50′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
90′
  • Dortmund vandt det første opgør mod PSG i semifinalen i Champions League med 1-0, og derfor skulle franskmændene bruge en sejr. Men selvom PSG havde det meste spil i første halvleg, så var det Dortmund, som var tættest på at bringe sig i front ved Karim Adeyemi. Men det var målløst ved pausen
  • I anden halvleg kom PSG bedst ud og efter få minutter brændte franskmændene en kæmpe dobbeltchance efter et frispark. Og få minutter efter kom Dortmund i front ved rutineret Mats Hummels, som stangede tyskerne i front
  • PSG var nu på jagt efter udligningen, men franskmændene havde ikke heldet med sig på Parc des Princes, som ramte træværket hele fire (4!) gange i anden halvleg. Det endte med en Dortmund-sejr, som dermed er klar til Champions League-finalen på Wembley

PSG 0-0 Dortmund (Donnarumma redning, 34′)

PSG 0-1 Dortmund (Mats Hummels, 50′)

PSG 0-1 Dortmund (Nuno Mendes stolpeskud, 60′)