Neuer inden Madrid-brag: Vi er klar på 120 minutter

Onsdag skal der udspilles et kæmpe brag i Madrid, når Bayern München og Real Madrid tørner sammen i returkampen af deres Champions League-semifinale. Inden kampen har Manuel Neuer sat ord på, hvad han forventer af opgøret.

Det var Manuel Neuer, der tog imod pressen, inden Bayern og Real Madrid mødes onsdag aften.

Det bliver med al sandsynlighed en højintens Champions League-kamp, der onsdag aften kommer til at udspille sig på Santiago Bernabéu, når Bayern München gæster Real Madrid.

Det første opgør på Allianz Arena sluttede 2-2, og der er dermed alt at spille om, når de to europæiske mastodonter brager ind i hinanden.

Forud for kampen var den rutinerede tyske målmand, Manuel Neuer, blevet sendt til pressekonference, hvor han satte nogle ord på de tanker, han har om returkampen.

– Det kommer til at blive afgjort af, hvem der rammer formen på dagen. I det første opgør var det ekstremt lige, og vi var meget utilfredse med de mål, som vi lukkede ind

– Vi føler os ekstremt klar. Vi er klar til at give alt, hvad vi har. Vi er klar, om det bliver afgjort på 90 minutter, 120 minutter eller hvis det skal afgøres i straffespark, sagde Neuer på pressekonferencen.

38-årige Neuer har spillet mange afgørende Champions League-kampe, og tyskeren virkede ganske selvsikker forud for onsdagens brag, selvom han er blevet slået ud af Real Madrid hele seks gange i karrieren.

Kampen mellem de to giganter spilles onsdag aften klokken 21 og kan ses på TV3+ og Viaplay.