NordicBet Ligaen

Officielt: Vendsyssel forlænger med nyankommet back

Hans kontrakt stod til at udløbe til sommer, men nu har Vendsyssel FF forlænget aftalen med 28-årig venstre back. Det meddeler klubben mandag.

Jacob Buus (Sønderjyske 31) mod Phillip Rejnhold (Vendsyssel 3) NordicBet Liga-kampen mellem SønderjyskE og Vendsyssel FF på Sydbank Park i Haderslev torsdag den 18. april 2024.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Philip Rejnhold startede sæsonen i 3F Superliga med Hvidovre IF, men kom i marts til Vendsyssel i NordicBet Ligaen på en korttidskontrakt.

Den 28-årige back har siden været fast mand i det nordjyske, og de gode præstationer har mandag resulteret ud i en kontraktforlængelse til sommeren 2026.

Parterne skulle lige se hinanden an i opstarten, men Rejnhold er begejstret over, hvad han oplever i det nordjyske, fortæller han.

– Jeg er glad og tilfreds over at aftalen med Vendsyssel FF er blevet forlænget. Vi skulle se hinanden an i starten, men jeg er kun blevet bekræftet i, at Vendsyssel FF er en god klub med gode
mennesker som er det rette sted for mig.

– Derudover deler vi samme ambitioner om at rykke
klubben til det næste niveau, hvilket jeg glæder mig til at være en del af i de kommende år, udtaler Philip Rejnhold til klubbens hjemmeside.

Vendsyssels sportsdirektør Christian Larsen er forklarer også årsagen til kontraktforlængelsen.

– Vi valgte at hente Philip ind på en kort kontrakt, da vi solgte Emil Arendrup til Kongsvinger IF. Vi
kendte allerede inden til Philips niveau og det har hele tiden været ideen at se, om det kunne
munde ud i en længere aftale.

– Philip har siden ankomsten til det nordjyske stille og roligt lagt lag på, men der er stadig mere i
vente fra ham, som vi glæder os til at se blive forløst på Nord Energi Arena de næste sæsoner, slutter sportsdirektøren.

Vendsyssel indtager aktuelt femtepladsen i NordicBet Liga.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P