NordicBet Ligaen

Officielt: Kolding henter angriber i 2. Divisionsklub

Kolding IF har igen været på rov i de lavere rækker, hvor man fra til sommer tilknytter den 20-årige angriber Casper Holmelund.

Casper Holmelund står med en ny trøje i Kolding IF
Foto: Kolding IF

Casper Holmegaard er ny mand i NordicBet Ligaklubben Kolding IF til sommer.

Det står klar mandag, hvor den 20-årige angriber er præsenteret i den sydjyske klub, som han kommer til fra 2. Divisionsoprykkerne FA2000.

Her har Holmelund spillet de seneste to år med 28 kampe og fem mål til følge. Til sommer starter han i Kolding IF, og det er noget, angriberen ser frem til.

– Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang og se alle fansene, spillere, trænere og hele Kolding by. Jeg har ikke været et sekund i tvivl efter, at jeg har mødt trænerne, set faciliteterne og hørt projektet, om at det var det her jeg ville.

– Jeg er bare taknemlig og glad for at få den muligheden for at spille for Kolding, siger Casper Holmelund til klubbens hjemmeside.

Casper Holmelund står med en ny trøje i Kolding IF
Casper Holmelund er ny mand i Kolding IF til sommer. Foto: Kolding IF

Kolding IF oplyser ikke, hvor lang en kontrakt, partnere har indgået. Men cheftræner Kristoffer Wichmann glæder sig over sommertilføjelsen.

– Når vi snakker om, at noget af vores model for succes, er at se og spotte spillere før andre. Så er Casper klart i denne kategori. På spillestil er der mange snitflader, der overlapper. Han er kompromisløs, aggressiv, ærgerrig, og løbestærk med en god afslutningsfod, udtaler cheftræner Wichmann.

– Nu skal vi i fællesskab forløse det potentiale der er. Casper kommer til at passe perfekt ind med sin karakter ind i gruppen.

Bekræftet: Kolding IF henter talentfuld kantspiller

Holmelund er den anden spiller, Kolding IF henter i FA2000. I sidste uge blev Sami Jalal præsenteret i den jyske klub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P