Premier League

Officielt: David Moyes færdig i West Ham

David Moyes får ikke sin kontrakt forlænget i West Ham. Det meddeler klubben, og dermed får næsten fem år i spidsen for London-klubben sin afslutning om få uger.

David Moyes skuler rundt iført sit West Ham-tøj
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix
Denne historie udkom først på campo.dk

Han kom til i 2019, men til sommer er det slut for David Moyes i West Ham.

Det har London-klubben netop bekræftet.

West Ham melder ud, at begge parter er blevet enige om ikke at fortsætte samarbejdet, og David Moyes stopper derfor til sommer, når hans kontrakt udløber.

Moyes har i sin tid i London sikret top-syv i Premier League to gange samt vundet Conference League i fjor.

Derfor er det også en stor skikkelse, klubben nu siger farvel til, fortæller formand David Sullivan.

– David [Moyes] har været ansvarlig for en periode med stor udvikling og succes i vores historie, og vi er meget taknemmelige for al hans hårde arbejde, forpligtelse og dediktation, siger Sullivan til klubbens hjemmeside.

Hovedpersonen selv fortæller også, at han har nydt godt af sin tid i West Ham, der har nået nye højder, siden han overtog som manager for anden gang i sin karriere.

– Jeg har haft fire og et halv fantastiske år i West Ham, og klubben er i en stærkere position, end den var, da jeg kom tilbage i 2019, siger Moyes og fortsætter:

– Jeg ønsker min eventuelle arvtager, bestyrelsen, spillerne, personalet, fansene og alle andre i West Ham al det bedste i fremtiden.

Medie: Lopetegui har afvist europæisk storklub mandag

David Moyes var første gang cheftræner i West Ham fra november 2017 til maj 2018, inden han kom tilbage i rollen i slutningen af december 2019.

Han har i alt stået i spidsen for West Ham i 259 kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P