Premier League

Medie: Lopetegui har afvist europæisk storklub mandag

Julen Lopetegui har angiveligt indgået en aftale med West Ham om at overtage managersædet til den nye sæson. Og den spanske manager har haft nok af bejlere, blandt andet en europæisk sværvægter, som mandag har fået sin forespørgsel afvist.

Julien Lopetegui i Wolves
Foto: Clodagh Kilcoyne/Reuters/Ritzau Scanpix

Julen Lopetegui har været fri på markedet, siden han i august stoppede i Wolverhampton.

Mandag morgen erfarer flere engelske medier, at den 57-årige spanier har indgået en aftale med West Ham, om at overtage trænersædet, når kontrakten med David Moyes løber ud til sommer.

West Ham løber altså angiveligt med Lopeteguis underskrift, men der har ellers været masser af henvendelser. Senest mandag morgen.

Det engelske medie The Athletic erfarer nemlig, at selveste Bayern München mandag har rakt ud til Lopetegui, men spanierens blik er stiftet rettet mod London Stadium og West Ham.

Lopetegui er dermed den seneste træner, der vender tomlen ned til Bayern München. Tidligere har også blandt andre også Ralf Rangnick og Xabi Alonso takket nej til storklubbens henvendelse.

West Ham ligner altså næste destination for Lopetegui. Bestyrelsen i London-klubben har været meget begejstret for de anbefalinger, Lopetegui har modtaget fra Wolverhampton, hvor han kom til i november 2022 og forlod ti måneder senere.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P