Europa League

De Rossi undskylder over for dansker: Føler mig skyldig

Daniele De Rossi har i et interview med TV2 sagt, at han er meget begejstret for danske Rasmus Nissen Kristensen, som træneren føler en vis skyld overfor.

Danielle De Rossi på sidelinjen for Roma
Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er ikke meget spilletid, der tilfalder danske Ramus Nissen Kristensen i Roma for tiden.

Og det har fået Romas cheftræner, Daniele De Rossi, til at føle sig skyldig. For han er egentlig meget begejstret for den danske back.

– Jeg elsker ham virkelig, og nogle gange føler jeg mig skyldig, fordi jeg ikke har givet ham den plads, som han fortjener, siger De Rossi i et interview med TV2.

Den manglende spilletid har også fået rygterne om Kristensens fremtid til at sværme. Ifølge De Rossi er dette dog kun tilfældet, fordi Kristensen er på kontrakt i Leeds.

– Alle de rygter og den tvivl, der er omkring Rasmus, er fordi, han er på leje. Jeg kan ikke sige noget bedre end, hvad jeg tænker om Rasmus. Han er en fantastisk spiller, der kan gøre det godt på alle positioner, fortsætter De Rossi i interviewet med TV2.

Som det ser ud lige nu, skal den danske back tilbage til moderklubben, Leeds, når indeværende sæson er slut. Altså medmindre Roma vælger at købe ham fri.

På trods af De Rossis enormt rosende ord, virker det usandsynligt, at Roma vil investere i danskeren, hvis man kigger på den spilletid, han får.

Siden årsskiftet har Kristensen nemlig tilbragt fire hele kampe ud af ni på bænken for De Rossis Roma.

I alt har danskeren optrådt for den italienske storklub 28 gange, siden han blev udlejet fra Leeds i sommers.

Torsdag aften skal Roma forsøge at gøre det umulige, når de møder Bayer Leverkusen, der ikke kan tabe i indeværende sæson, i Europa League.

Også denne gang bliver det uden Kristensen, da han er helt udeladt fra holdets europæiske trup.

Kampen mellem Roma og Leverkusen kan ses på TV2 Sport X og TV2 Play torsdag aften klokken 21:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P