Premier League

Enige engelske eksperter: Salah er færdig i Liverpool

Man slipper sjældent godt fra et skænderi for rullende kameraer med sin manager i Premier League, og selvom Jürgen Klopp endegyldigt er færdig i Liverpool til sommer, så kan Mohamed Salah meget vel følge sin manager ud af døren efter lørdagens episode mellem de to klublegender.

Mohamed Salah og Jürgen Klopp i ophedet diskussion.
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Tottenham, Aston Villa og Wolverhampton.

Sådan kan Mohamed Salahs tre sidste kampe som Liverpool-spiller meget vel komme til at lyde.

Lørdag så Premier League-fans en hidtil uset side af den egyptiske Liverpool-legende, da han for rullende kameraer kastede sig ud i et skænderi med manager Jürgen Klopp i forbindelse med en indskiftning i kampen mod West Ham.

Situationen fik selvsagt stor medieomtale, og selvom Jürgen Klopp var hurtig til at dysse situationen ned efter 2-2-kampen, så gjorde Mohamed Salah i næste nu det stik modsatte.

Klopp reagerer på voldsomt Salah-skænderi

Omklædt og på vej igennem mixed zone afviste Salah at lade sig interviewe med ordene:

Hvis jeg taler, udbryder der brand!

Efter situationen har flere eksperter givet deres syn på sagen, og hos Sky Sports er den tidligere Tottenham- og Aston Villa-manager, Tim Sherwood, ikke meget i tvivl om, hvor det hele ender for Salah.

– Siden Salah er kommet tilbage, har han været svingende, men det kan ske. Han har været fantastisk, og vi vil gerne have ham i Premier League, men jeg tror, at vi ser begyndelsen på enden for Mohamed Salah i Liverpool – det tror jeg virkelig.

– De får selvsagt en ny manager ind, og jeg tror, de er nødt til at sælge ham nu for at få penge for ham, for der er kun én retning for ham. Han er stadig en fantastisk spiller, som har været fabelagtig i Premier League, hvor vi har nydt at se ham.

– Med den finansielle situation som den er i øjeblikket, hvis Liverpool vil bruge penge, rekruttere og bygge et hold for den nye manager, som ser ud til at blive Arne Slot, så tror jeg, de er nødt til at sælge Mo Salah, og tidspunktet er nu, lyder det fra Tim Sherwood.

Heller ikke den tidligere Liverpool-spiller, Jamie Redknapp, bliver overrasket, hvis snart 32-årige Salah er fortid i Liverpool til sommer – ét år før kontraktudløb.

– Der har ikke været mange episoder med Salah. Han har været en fantastisk tjener for klubben. Jeg tror, hans tid er ved at nå sin ende. Med en udløbende kontrakt vil jeg ikke blive overrasket, hvis han smutter til sommer, lyder det fra Redknapp, der har et råd til både Liverpool og Salah:

– På grund af hans arv og hans præstationer er det vigtigste, at jo hurtigere det her bliver fejet ind under gulvtæppet – jo bedre, for han har været en legende for holdet. Han vil gerne spille, men man ønsker ikke at se en manager og en spiller blive uvenner, lyder det fra Redknapp.

Ingen ved hvad skænderiet gik ud på

I stedet for at forklare situationen, forsøgte Jürgen Klopp i stedet at gyde olie på vandene umiddelbart efter kampen, mens Salah altså ikke havde lyst til at kommentere noget som helst.

Ubrugelig pointdeler mellem West Ham og Liverpool

Derfor er der stadig ingen, der officielt ved, hvori de tos uoverensstemmelse lå. Det har den tidligere Liverpool-forsvarer, Jamie Carragher, dog et bud på.

– Den eneste grund til, at en manager vil være utilfreds i den her situation, er hvis spilleren har været for længe om at blive klar til at blive skiftet ind, lyder det i et svar til en video af situationen fra Jamie Carragher på X.

Mohamed Salah kom til Liverpool fra AS Roma i juli 2017 – små to år efter Jürgen Klopp tiltrådte som manager.

Mens Salah har indtil videre står noteret for 210 mål i 345 Liverpool-kampe, så var opgøret mod West Ham Jürgen Klopps kamp nummer 486 i spidsen for Anfield-klubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P