Premier League

Klopp reagerer på voldsomt Salah-skænderi

Lørdag spillede West Ham og Liverpool 2-2 på London Stadium i en kamp, der for alvor spillede Liverpool ud af mesterskabsspillet. I kampens hede var der en åbenlys kontrovers mellem Jürgen Klopp og Mohamed Salah. En kontrovers, som Klopp reagerede på efter kampen.

Jürgen Klopp og Mohamed Salah blev uvenner mod West Ham.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpools form har været ganske skuffende i de seneste uger.

Merseyside-klubben lignede længe et mandskab, der ville gå hele vejen i jagten på det engelske mesterskab, men vindende er vendt for Liverpool, der i søndagens 2-2 remis mod West Ham igen fik modvinden at føle.

Ikke nok med at resultatet nærmest endegyldigt sender Liverpool ud af mesterskabskampen i Jürgen Klopps sidste sæson for klubben, så blev Klopp i opgøret tydeligt frustreret på stjernen Mohamed Salah, der ligeledes virkede meget utilfreds med sin træner.

Salah var blevet tildelt en bænkplads fra kampens begyndelse, og det er tænkeligt, at det er dette, som fik egypteren til at opponere mod den afgående træner, da han stod klar til indskiftning i det 81. minut.

Se skænderiet nederst i artiklen.

Efter kampen reagerede Klopp så på situationen, da han blev spurgt ind til hændelsen af TNT Sports.

– Vi talte om det i omklædningsrummet, så der er ikke så meget mere at sige om det. Jeg vil ikke sige, hvad der blev sagt på banen, forklarede Klopp til TNT Sports efter kampen.

Med det uafgjorte resultat har Arsenal muligheden for at spille sig fem point foran Liverpool, hvis de vinder søndagens ‘North London-Derby’ mod Tottenham.

Se skænderiet mellem Klopp og Salah her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P