Premier League

Salah modsiger Klopp: Hvis jeg taler udbryder der brand!

Mohamed Salah og Jürgen Klopp havde lidt af en uoverensstemmelse i lørdagens kamp mod West Ham, og modsat hvad Liverpool-manageren har udtalt, så lader egypteren ikke til at mene, at der er blevet lagt låg på sagen.

Liverpools Mohamed Salah reagerer i kampen mod West Ham.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

– Hvis jeg taler i dag, så udbryder der brand!

Brand?

– Ja selvfølgelig!

Sådan var ordene fra Liverpools Mohamed Salah ifølge ESPN-Brasils Joao Castelo-Branco, da egypteren gik igennem mixed zone efter kampen mod West Ham.

Forud var gået en kamp, hvor Salah og Liverpool-manager Jürgen Klopp for rullende kameraer havde haft en ophedet diskussion på sidelinjen.

Med ovenstående citat afviste Salah at udtale sig til de fremmødte journalister om episoden, men den luksus havde Jürgen Klopp ikke.

Den afgående tyske manager så dog ikke på situationen på helt samme måde, som Mohamed Salah. Det kan du læse mere om her.

Klopp reagerer på voldsomt Salah-skænderi

Liverpool kom bagud 1-0 i kampen mod West Ham, men efterfølgende kom de foran 1-2. Et lille kvarter før tid sørgede Michail Antonio dog for en pointdeler med sin udligning til 2-2.

Det ene point betyder, at Liverpool får mere end svært ved at vinde det engelske mesterskab, hvor de, hvis Manchester City vinder de to kampe, de har i hånden, kan være hele syv point efter de forsvarende mestre med tre kampe tilbage af sæsonen.

Du kan se skænderiet mellem Klopp og Salah herunder:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P