Kæmpe drama – VAR-dom spolerer Chelsea-comeback

Lørdag aften så det længe ud til, at Aston Villa ville klare en kæmpe opgave på vejen mod Champions League-kvalifikation, da de var foran 2-0 mod Chelsea. Men et glimrende comeback satte en kæp i Aston Villas Champions League-hjul.

Mauricio Pochettino var rasende, da Chelseas mål i overtiden blev annulleret af VAR.
Marc Cucurella
4′
M. Rogers
42′
C. Madueke
62′
C. Gallagher
81′
45′
90′
  • Der var meget på spil for Aston Villa, der kunne klare en seriøs tørn på vejen mod en Champions League-plads, da Chelsea kom forbi Villa Park lørdag aften, hvor ‘The Blues’ havde en del at revanchere efter midtugens blamage mod Arsenal

• Og det så længe ud til, at det ville blive Villa, der skulle fortsætte Champions League-kursen, da Marc Cucurella lavede selvmål efter blot fire minutter. Lige inden pausen afsluttede unge Morgan Rogers eksemplarisk et flot Villa-opspil og sendte hjemmeholdet til pause med en 2-0 føring

• Men anden halvleg bød på noget af et comeback, da gæsterne først reducerede gennem Noni Madueke i det 62. minut, og Conor Gallagher i det 81. minut scorede et tordendrøn til kampens endelige stilling på 2-2. I det 94. minut snuppede Chelsea næsten sejren, da Axel Disasi headede bolden i mål, men scoringen blev annulleret for et frispark i opspillet.

Aston Villa 1-0 Chelsea (Cucurella, 4′):

Aston Villa 2-0 Chelsea (Rogers, 42′):

Aston Villa 2-1 Chelsea (Madueke, 62′):

Aston Villa 2-2 Chelsea (Gallagher, 81′):

Aston Villa 2-2 Chelsea (Disasi, 94′):