Premier League

Ser svært ud: Skal bruge en krise i City og Arsenal

Jürgen Klopp og resten af Liverpool tabte onsdagens Merseyside-derby. Nu skal man bruge en krise i både Manchester City og Arsenal, hvis der skal et mesterskab til klubben.

Jürgen Klopp med en bekymret mine under kampen mellem Everton og Liverpool.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Ikke bare én, men to kriser.

Det er, hvad man skal håbe på i Liverpool, efter det onsdag aften blev til et 2-0-nederlag ude mod Everton i det klassiske Merseyside-derby.

Det er nemlig tæt i toppen af Premier League, og med onsdagens pointtabt bliver det svært at hente både Arsenal og Manchester City med så få kampe tilbage.

Det fortæller Jürgen Klopp på pressemødet efter kampen, hvor han også undskyldte overfor Liverpools fans.

– Vi spillede som vi spillede, og det var åbenlyst ikke den mest inspirerende præstation nogensinde. Jeg føler virkelig for folk, og det er jeg selvfølgelig ked af.

– Jeg vil gerne undskylde for nederlaget, men det skete, og det kan vi ikke gøre noget ved.

– Alle kan se tabellen. Vi har brug for en krise i City og Arsenal. Og så skal vi selv til at vinde fodboldkampe, for selv hvis de begynder at tabe kampe, men vi så spiller som vi gjorde her til aften (onsdag, red.), så ændrer det jo ikke noget, siger han.

Liverpool har med fire kampe tilbage tre point op til Arsenal på førstepladsen i Premier League. Arsenal har dog en markant bedre målscore.

Godt nok har Manchester City fire point op til klubben fra det nordlige London i toppen, men den lyseblå gigant har spillet to kampe færre end Liverpool og Arsenal.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P