Premier League

Arsenal-angriber inden Spurs: Ved hvad det betyder for fansene

Søndag spilles sæsonens anden North London Derby, når Arsenal gæster lokalrivalerne fra Tottenham Hotspur. Og Arsenals offensivspiller Eddie Nketiah håber at komme på måltavlen, fortæller han forud for opgøret.

Eddie Nketiah holder en bold i hånden efter en Arsenal scoring
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

Det endte 2-2 sidst de to hold krydsede klinger i starten af sæsonen.

Søndag står Tottenham og Arsenal igen overfor hinanden i North London Derby, og det er som altid en kamp ingen af de to duellanter har lyst til at tabe.

Det plejer at være intenst, når de to London-rivaler møder hinanden, og Arsenals unge offensivspiller Eddie Nketiah håber at score sit første derbymål søndag aften.

– Forhåbentlig! Det er hvert fald målet, udtaler han til Arsenals hjemmeside forud for kampen.

En sejr søndag giver både vigtige point i toppen af tabellen, men selvfølgelig også en afgørende håneret over Tottenham. Og Arsenal plejer at være gode, når Spurs er modstanderen, fortæller den 24-årige angriber.

– Arsenal plejer at gøre det lidt bedre i derbys, så jeg har set mange sejre. Jeg har selv spillet i nogle stykker, og det var mindeværdigt, da jeg startede inde i sidste sæson. Holdet fik en god sejr og spillede godt, og det var virkelig en dejlig følelse, så jeg kommer til kampen med fuld tillid til, at vi forhåbentlig kan gentage det i år.

Eddie Nketiah holder en bold i hånden efter en Arsenal scoring
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

Nketiah startede inden i begyndelsen af sæsonen, men er siden gledet ud af Artetas foretrukne opstilling. Alligevel glæder den lokale Nketiah sig til opgøret søndag.

– Som fan af klubben og som spiller, der er kommet igennem akademiet, ved jeg, hvad det betyder for fansene. Jeg fornemmer, vi er opsatte, lyder det angriberen.

Nketiah har spillet 27 kampe i denne sæson og scoret fem mål. Søndagens kamp mellem Tottenham og Arsenal fløjtes op klokken 15 og kan ses på See og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P