Premier League

Potentiel Liverpool-træner klar på job i anden PL-klub

Ifølge det britiske medie HITC er Ruben Amorim, der i lang tid er blevet rygtet intensivt til Liverpool, klar til at takke ja til et kontrakttilbud fra West Ham, såfremt sådan et lander på hans skrivebord.

Ruben Amorim dirigerer sit Sporting hold.
Foto: Patricia De Melo Moreira/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Hans navn har været brandvarmt på rygtebørsen den seneste tid.

Næsten lige siden at Jürgen Klopp annoncerede sin aftrædelse som Liverpool-træner, har Ruben Amorims navn luret i krogene som potentiel arvtager i Liverpool.

Men nu beretter det engelske medie HITC om interesse i Amorim andetstedes fra. De skriver nemlig, at West Ham er meget interesseret, og at portugiseren ligeledes er interesseret i ‘The Hammers’.

Det skriver Graeme Bailey, der er transferjournalist på mediet.

– David Sullivan (en del af West Hams ejerkreds, red.) er blevet fortalt, at Amorim villa takke ja til jobbet i West Ham, hvis han fik det tilbud, skriver Bailey på det sociale medie X.

Dermed kan det meget vel ende med, at Amorim havner i Premier League – men måske ikke i rollen som Liverpool-træner, som mange nok havde forventet.

Nogle af de andre navne, der i flæng er blevet nævnt af forskellige medier som kommende Liverpool-manager er blandt andre Xabi Alonso, der har sagt, at han tager en sæson mere i Leverkusen og Julian Nagelsmann, der nyligt har forlænget sin kontrakt med det tyske landshold.

Det forbliver altså et mysterie for nu, hvem der skal overtage for megasuccesen Klopp.

Ligeledes er det stadig et mysterie, om Klopp slutter Liverpool-karrieren på toppen.

Det er nemlig fortsat ekstremt tæt i toppen af Premier League, hvor Arsenal på nuværende tidspunkt kun adskiller sig fra Liverpool på førstepladsen på baggrund af en bedre målscore.

Ligeledes er Manchester City stadig helt inde i titelræset, da de med en sejr i den kamp, som de har i hånden kan generobre førstepladsen.

Næste gang Liverpool skal i aktion er onsdag den 24. april, når der er dømt Merseyside Derby på Goodison Park.

Kampen mellem Everton og Liverpool kan ses på See og Viaplay klokken 21:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P